Успешен 2. ден на 13. Школа за млади лидери на Претседателот Иванов

Предавањето се одвиваше онлајн на платформата Zoom. Воведната сесија и модерирањето на второто предавање ги водеше Гордица Каранфиловска, поранешен проект-координатор на Школата за млади лидери на Претседателот Иванов, 2010-2015 година. Во воведната сесија учесниците се знапознаа со правилата на Школата …

Поздравно писмо од Папата Франциск до Школата за млади лидери на Претседателот Иванов

Папата Франциск упати писмо до Претседателот Иванов во кое ги поздрави учесниците на 13-та Школа за млади лидери на претседателот Иванов. Во писмото Неговата Светост се осврна на важноста од создавањето на идни лидери чии карактеристики ќе бидат разумноста, праведноста, …

Свечено отворање на 13. Школа за млади лидери на Претседателот Иванов

Со свеченото отворање кое се одржа синоќа во хотел Double Tree by Hilton во Скопје започна Тринаесеттата Школа за млади лидери на Претседателот Иванов, на тема „Морално лидерство“, која се одржува во периодот 16-30 септември 2022 година. Овогодинешната 13-та Школа …